Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

NASA Television-29o SPACEWALK ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΗ

 Η 42η αποστολή του International space station ετοιμάζεται για το 29ο spacewalk!!!



Χάρη στο διαδίκτυο και την εξελιγμένη τεχνολογία της πληροφορίας σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να μαθαίνουμε για τα πάντα σχεδόν, άμεσα και εύκολα.. Έτσι και η NASA έχει δημιουργήσει το δικό της τηλεοπτικό δίκτυο που αναμεταδίδει σε τρία καναλια, ένα για εκπαίδευση, ένα "δημόσιο", ένα ενημέρωσης και ένα στο οποίο προβάλεται η θέα απο τον διεθνή διαστημικό σταθμο (International Space Station-I.S.S.) σε high definition. Όλα τα κανάλια είναι διαδικτυακά και το link είναι: http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv

Συγκεκριμένα αυτήν τη Παρασκευή έχει προγραμματιστή το 29ο spacewalk (βόλτα στο διάστημα με διαστημικές στολές των μελών του I.S.S.). Το γεγονός θα αναμεταδωθεί ζωντανά σε όλα τα κανάλια της ΝΑSA. Για περεταίρω πληροφορίες δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα στο παραπάνω link. Το spacewalk θα πραγματωποιηθεί από τους αστροναύτες Barry Wilmore (διοικητής του I.S.S. αυτή τη στιγμή) και Terry Virtis.

Barry Wilmore
Terry Virtis

 Η συγκεκριμένη αποστολή του I.S.S. είναι η αποστολή νούμερο 42 και έχει προγραμματιστεί να παραμείνει στον σταθμό για έναν ολόκληρο χρόνο (σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με παλιότερες αποστολές).
 Περισσότερες πληροφορίες στο site της NASA: www.nasa.gov και στο facebook της NASA.


Πηγή: www.nasa.gov

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου